Bariere Auto

Bariere Auto BFT Giotto cu brat de 3m, 5m, 6m
Barierele auto BFT Giotto sunt caracterizate de o functionare excelenta atat in conditii de trafic mediu cat si inconditii de trafic intens. Bratul acceptat poate fi de 3m (in cazul modelului Giotto 30), de 5m (in cazul modelului Giotto 50) si de 6m (pentru Giotto 60). Functionarea barierelor este exclusiv electromecanica (brat actionat mecanic de un motor electric de 24V). Pentru protectie sistemul este dotat cu un limitator de cursa precum si de un dispozitiv de deblocare cu cheie. Actionarea barierelor auto BFT Giotto 30 sau 50 poate fi facuta cu ajutorul telecomenzii (se poate opta pentru una sau mai multe), card sau centrala de acces complexa. Timpul de manevra se situeaza intre 4 si 5 secunde, in functie de brat.
Detalii complete si accesorii bariera auto GIOTTO 30 / 50 / 60

bariere auto

Bariere auto BFT Giotto (asezare “fata in fata” si actionare cu telecomanda).


Bariere Auto BFT Michelangelo – cu brat variabil de pana la 8m
Barierele auto BFT Michelangelo sunt destinate in special traficului intensiv ce determina implicit si un numar mare de clicluri de deschidere-inchidere. Din punct de vedere mecanic principiul de functionare este similar cu al modelului BFT Giotto, bratul fiind actionat de un motor electric de 24V. Din punct de vedere estetic acest model permite doua variante de culori (rosu si albastru). Pentru o programare usoara/reprogramare, barierele Michelangelo sunt dotate cu un control panel performant. Limitatorul de cursa, actionarea mecanica de urgenta precum si sistemele de siguranta incorporate asigura o protectie totala pentru utilizator.
Detalii complete si accesorii bariera auto Michelangelo 60/80

bariere auto bft

Bariera auto BFT Michenagelo cu lungimea bratului de 6m


Kituri solare destinate barierelor auto
Barierele sunt montate de obicei in extremitatile unei imprejmuiri, acolo unde alimentarea cu curent electric lipseste sau conexiunile sunt foarte greu de realizat. Pentru a anula acest dezavantaj recomandam montarea kiturilor solare. Acestea asigura functionarea barierelor cu zero consum energetic. Practic razele solare transmit “energia” necesara inchiderii/deschiderii bratului. Kitul BFT Ecosol este la ora actuala unul dintre cele mai performante sisteme solare destinate barierelor auto.
Detalii complete kit solar Ecosol

kit solar bariere solare

Kit Ecosol pentru actionarea barierelor auto

Etichete: