Acces auto

Sisteme acces auto si sisteme parcare automate
In cazul parcarilor publice sau private prezenta barierelor auto trebuie completata cu un sistem inteligent de acces si parking. Acesta trebuie sa coordoneze intreaga activitate a unei parcari, de la gestiunea locurilor libere pana la plata si eliberarea tichetelor.

Sistemele de acces auto reprezinta o solutie excelenta pentru controlul patrunderii vehiculelor in zonele private sau industriale, tranzitul acestora, orele de intrare/iesire, timpii de stationare precum si taxarea.

Din punct de vedere constructiv un sistem de acces auto / parcare auto inteligenta se compune din:
Unitate de comanda si management – asigura corelarea tuturor sistemelor ce alcatuiesc acest ansamblu;
Software de management – este baza de functionare a unitatii de comanda;
Barierele auto – asigura patrunderea/iesirea vehiculelor din zona protejata; sunt actionate de unitatea de comanda;
Sistemul de taxare – permite eliberarea tichetelor si incasarea banilor in functie de durata de stationare;
Cardul de acces si sistemele de recunoastere – asigura patrunderea/iesirea vehiculelor inregistrate pe baza de abonament.

acces auto

Sistemele de acces auto dotate cu bariere pot fi adaptate cu usurinta atat domeniului rezidential cat si celui industrial. Enumeram mai jos cateva idei de amplasare si functionare pentru aceste echipamente:

Parcari ansambluri rezidentiale – asigura patrunderea riveranilor pe baza cardului de acces sau a telecomenzilor. Vizitatorii primesc card special, iar cu ajutorul unitatii centrale de comanda activitatea acestora este inregistrata.
Parcari hoteluri sau restaurante – intrarea este permisa tuturor vehiculelor (fiecarei masini i se va elibera un tichet avand imprimata ora de intrare) iar iesirea se va face doar dupa achitarea contravalorii timpului de stationare. Plata poate fi facuta atat la ghiseu (varianta clasica) sau la dispozitivul de incasare (varianta moderna). Dupa plata clientul va primi un tichet pentru iesire.
Parcari pensiuni sau spatii cu numar limitat de locuri de parcare – accesul clientului in interiorul zonei protejate va fi permis doar intr-un anumit interval orar si doar daca exista locuri disponibile.
Parcari depozite (acces TIR) – intrarea este permisa pe baza numarului de inmatriculare (foto instant) iar unitatea de control inregistreaza toate detaliile vehiculului precum si timpii de stationare in curtea depozitului.

acces auto

Sisteme acces auto si sistemele de parcare inteligente sunt disponibile in functie de particularitatea spatiului dumneavoastra. Compania noastra asigura transport, montaj dar mai ales consultanta necesara achizitiei unor astfel de produse. Fiind echipamente complexe, acestea sunt configurabile tinandu-se cont de factori precum: destinatie, cicluri de actionare, complexitate, securitate sau mediul de lucru.

Etichete:

,