Despre noi

Website-ul bariere.org contine informatii si date tehnice despre barierele auto produse de compania BFT din Italia.

Ideea acestui proiect a pornit de la necesitatea cunoasterii acestor produse (in speta ale barierelor auto BFT), prezentarea datelor tehnice si constructive precum si posibilitatea de a achizitiona astfel de echipamente la preturi de reprezentanta.

In plus, pentru confortul dumneavoastra asiguram transport, montaj si service pentru intreaga gama de produse BFT comercializate de catre compania noastra. Pentru clientii cu abilitati tehnice asiguram consultanta completa precum si materialele ajutatoare pentru montajul in deplina siguranta al produselor noastre.

In cele ce urmeaza va vom raspunde la cateva intrebari despre companie si despre activitatea desfasurata, sperand ca prin acestea sa ne cunoastem mai bine si de ce nu sa devenim parteneri in domeniul barierelor auto.

bariere auto bft italy

Varianta de montaj pentru o bariera auto BFT.


INTREBARI SI RASPUNSURI DESPRE BARIERE SI ACHIZITIA ACESTORA:

 1. De ce este nevoie de un site specializat in domeniul barierelor auto?
Divizia de bariere auto din cadrul companiei KTS ProAmbient cunoaste in detaliu aceste echipamente oferind clientilor suport pentru intregul proces de achizitie-montaj-garantie-service. Sectiunea “bariere auto” este coordonata de personal calificat atat in prezentarea propriu-zisa a produselor comercializate cat si in procesul de montaj si service. De accea recomandarea noastra este sa achizitionati doar de la magazine sau divizii de magazine specializate pe o anumita categorie de produse. Reprezentam in Romania prestigioasa companie BFT din Italia.

 2. Sunt interesat de un produs dar nu sunt convins 100% ca este alegerea corecta. Ma puteti ajuta?
Desi barierele sunt considerate “echipamente standard”, consultanta privind achizitia precum si montajul lor sunt activitati particulare. Specialistii nostri va vor oferi intreg suportul pentru ca dumneavoastra sa achizitionati produsul corect. Scopul nostru nu este acela de a “vinde o bariera” ci de a va oferi un produs de care dumneavoastra sa fiti deplin multumit. Un client multumit ne va recomanda si altor persoane.

 3. Sunt semne de intrebare referitoare la pret. Este prea mic sa fie adevarat. Sigur sunt produse BFT originale?
Toate produsele comercializate de catre KTS ProAmbient sunt originale. Barierele precum si accesoriile pentru acestea sunt produse de compania italiana BFT. Pe langa documentele contabile necesare oricarei tranzactii financiare veti primi si un certificat de garantie ce atesta provenienta echipamentelor. Preturile noastre respecta politica “pretului de importator” adica sunt mult mai mici fata de magazinele concurente.

4. Montaj, accesorii, actionare… termeni complicati. Asigurati si montajul barierelor auto? Asigurati si service sau servicii post-garantie?
Este recomandat ca montajul unei bariere auto sa se faca de catre o persoana specializata in acest domeniu. Evitati astfel defectarea acesteia la montaj sau in procesul de functionare ulterioara. Asiguram transport, montaj autorizat, service si servicii post-garantie. Pe dumneavoastra nu trebuie sa va preocupe aceste aspecte! Noi va asiguram intreg procesul de punere in functiune, mentenanta si rezolvare a eventualelor probleme aparute.

Pentru detalii suplimentare va rugam sa accesati si sectiunea UTILE, sectiune destinata exclusiv detaliilor tehnice privind barierele auto.

Speram intr-o viitoare colaborare!

echipa KTS ProAmbient | Divizia BFT