Promotii Bariere Auto

KIT BARIERA GIOTO 30 S BT – 24V – 490 euro
Componenta kitului: 1 operator + carcasa, brat de 3m + reflectorizante, reciver integrat , protectii cauciuc pe brat.
* pret valabil pentru distributie, nu contine tva, nu contine instalare, nu contine cost transport

KIT BARIERA GIOTTO 50 S BT RAL 7015 – 24 V – 520 euro
Componenta kitului : 1 operator + carcasa, brat de 5 m + refletorizante, reciver integrat + protectii cauciuc pe brat
* pret valabil pentru distributie, nu contine tva, nu contine instalare, nu contine cost transport

Kit BARIERA GIOTTO 60 S BT RAL 7015 – 24 V – 600 euro
Componenta kitului : 1 operator + carcasa, brat de 6 m + refletorizante, reciver integrat, timp de ridicare numai 4 secunde.
* pret valabil pentru distributie, nu contine tva, nu contine instalare, nu contine cost transport

Kit BARIERA MOOVI 30 – 490 Euro
Bariera acces pentru trafic intens (timp deschidere 4 sec), care cuprinde: 1 unitate de control, brat aluminiu 3 m ELL, banda semnalizatoare PCA.
* pret valabil pentru distributie, nu contine tva, nu contine instalare, nu contine cost transport

Kit BARIERA MOOVI 60 – 510 Euro
Bariera acces pentru trafic semi-intens (8 sec ridicare), care cuprinde:1 unitate de control, brat aluminiu 6m, banda cauciuc PCA 6m, accesorii montaj brat Omega AT
* pret valabil pentru distributie, nu contine tva, nu contine instalare, nu contine cost transport

Kit BARIERA MICHELANGELO 80 – 990 Euro
Bariera acces pentru trafic foarte intens cu lungimea bratului de pana la 8m (timp deschidere 8 sec), care cuprinde:1 unitate de control, brat 8 m, banda semnalizatoare PCA N8.
* pret valabil pentru distributie, nu contine tva, nu contine instalare, nu contine cost transport

Optionale:

– telecomanda Mitto2 cu 2 canale, pret 13 euro (+tva)
– telecomanda Mitto4 cu 4 canale, pret 15 euro (+tva)
– telecomanda Mitto4 rainbow – 4 canale – disponibila in diferite culori (vezi mai jos) = pret 17 euro (+tva)
– set 4x telecomenzi Mitto4 rainbow = pret 60 Euro (+tva) – pentru intreg setul

– kitul solar Eco sol contine in plus acumulatori + panou, pret la cerere

Nota: Preturile nu contin tva si manopera de instalare. Oferta este supusa unor termene si conditii. Pentru detalii va rugam sa ne contactati.

automatizari-telecomanda

Bariere Auto

Bariere Auto BFT Giotto cu brat de 3m, 5m, 6m
Barierele auto BFT Giotto sunt caracterizate de o functionare excelenta atat in conditii de trafic mediu cat si inconditii de trafic intens. Bratul acceptat poate fi de 3m (in cazul modelului Giotto 30), de 5m (in cazul modelului Giotto 50) si de 6m (pentru Giotto 60). Functionarea barierelor este exclusiv electromecanica (brat actionat mecanic de un motor electric de 24V). Pentru protectie sistemul este dotat cu un limitator de cursa precum si de un dispozitiv de deblocare cu cheie. Actionarea barierelor auto BFT Giotto 30 sau 50 poate fi facuta cu ajutorul telecomenzii (se poate opta pentru una sau mai multe), card sau centrala de acces complexa. Timpul de manevra se situeaza intre 4 si 5 secunde, in functie de brat.
Detalii complete si accesorii bariera auto GIOTTO 30 / 50 / 60

bariere auto

Bariere auto BFT Giotto (asezare “fata in fata” si actionare cu telecomanda).


Bariere Auto BFT Michelangelo – cu brat variabil de pana la 8m
Barierele auto BFT Michelangelo sunt destinate in special traficului intensiv ce determina implicit si un numar mare de clicluri de deschidere-inchidere. Din punct de vedere mecanic principiul de functionare este similar cu al modelului BFT Giotto, bratul fiind actionat de un motor electric de 24V. Din punct de vedere estetic acest model permite doua variante de culori (rosu si albastru). Pentru o programare usoara/reprogramare, barierele Michelangelo sunt dotate cu un control panel performant. Limitatorul de cursa, actionarea mecanica de urgenta precum si sistemele de siguranta incorporate asigura o protectie totala pentru utilizator.
Detalii complete si accesorii bariera auto Michelangelo 60/80

bariere auto bft

Bariera auto BFT Michenagelo cu lungimea bratului de 6m


Kituri solare destinate barierelor auto
Barierele sunt montate de obicei in extremitatile unei imprejmuiri, acolo unde alimentarea cu curent electric lipseste sau conexiunile sunt foarte greu de realizat. Pentru a anula acest dezavantaj recomandam montarea kiturilor solare. Acestea asigura functionarea barierelor cu zero consum energetic. Practic razele solare transmit “energia” necesara inchiderii/deschiderii bratului. Kitul BFT Ecosol este la ora actuala unul dintre cele mai performante sisteme solare destinate barierelor auto.
Detalii complete kit solar Ecosol

kit solar bariere solare

Kit Ecosol pentru actionarea barierelor auto

Acces auto

Sisteme acces auto si sisteme parcare automate
In cazul parcarilor publice sau private prezenta barierelor auto trebuie completata cu un sistem inteligent de acces si parking. Acesta trebuie sa coordoneze intreaga activitate a unei parcari, de la gestiunea locurilor libere pana la plata si eliberarea tichetelor.

Sistemele de acces auto reprezinta o solutie excelenta pentru controlul patrunderii vehiculelor in zonele private sau industriale, tranzitul acestora, orele de intrare/iesire, timpii de stationare precum si taxarea.

Din punct de vedere constructiv un sistem de acces auto / parcare auto inteligenta se compune din:
Unitate de comanda si management – asigura corelarea tuturor sistemelor ce alcatuiesc acest ansamblu;
Software de management – este baza de functionare a unitatii de comanda;
Barierele auto – asigura patrunderea/iesirea vehiculelor din zona protejata; sunt actionate de unitatea de comanda;
Sistemul de taxare – permite eliberarea tichetelor si incasarea banilor in functie de durata de stationare;
Cardul de acces si sistemele de recunoastere – asigura patrunderea/iesirea vehiculelor inregistrate pe baza de abonament.

acces auto

Sistemele de acces auto dotate cu bariere pot fi adaptate cu usurinta atat domeniului rezidential cat si celui industrial. Enumeram mai jos cateva idei de amplasare si functionare pentru aceste echipamente:

Parcari ansambluri rezidentiale – asigura patrunderea riveranilor pe baza cardului de acces sau a telecomenzilor. Vizitatorii primesc card special, iar cu ajutorul unitatii centrale de comanda activitatea acestora este inregistrata.
Parcari hoteluri sau restaurante – intrarea este permisa tuturor vehiculelor (fiecarei masini i se va elibera un tichet avand imprimata ora de intrare) iar iesirea se va face doar dupa achitarea contravalorii timpului de stationare. Plata poate fi facuta atat la ghiseu (varianta clasica) sau la dispozitivul de incasare (varianta moderna). Dupa plata clientul va primi un tichet pentru iesire.
Parcari pensiuni sau spatii cu numar limitat de locuri de parcare – accesul clientului in interiorul zonei protejate va fi permis doar intr-un anumit interval orar si doar daca exista locuri disponibile.
Parcari depozite (acces TIR) – intrarea este permisa pe baza numarului de inmatriculare (foto instant) iar unitatea de control inregistreaza toate detaliile vehiculului precum si timpii de stationare in curtea depozitului.

acces auto

Sisteme acces auto si sistemele de parcare inteligente sunt disponibile in functie de particularitatea spatiului dumneavoastra. Compania noastra asigura transport, montaj dar mai ales consultanta necesara achizitiei unor astfel de produse. Fiind echipamente complexe, acestea sunt configurabile tinandu-se cont de factori precum: destinatie, cicluri de actionare, complexitate, securitate sau mediul de lucru.

Sisteme parcare inteligente

Sistemele de parcare inteligente / individuale (sau de blocare a parcarii) – sunt destinate in special mediului rezidential oferind rezervarea locului dumneavoastra de parcare pe durata in care sunteti plecat de la domiciliu. Pot fi folosite cu succes chiar si pentru parcarile destinate firmelor blocand accesul vehiculelor neautorizate.

Din punct de vedere constructiv sistemele de parcare inteligente sunt realizate din inox de calitate superioara avand integrat un mecanism de actionare electric. Datorita mini-panoului solar dotat cu celule fotovoltaice acestea nu necesita conectare la reteaua electrica functionand individual. Actionarea mecanismului se poate face cu ajutorul unei telecomenzi, iar autonomia de functionare poate ajunge la 120 zile chiar daca sistemul nu este expus luminii (desi in mod real el se va incarca in fiecare zi).

Cadrul metalic realizat din otel inoxidabil ii asigura compactitate si rezistenta mecanica deosebita, suportand chiar si greutatea unui autoturism.

sisteme inteligente parcare

Sistemele de parcare inteligente / individuale – galerie video

Bolarzi retractabili

Bolarzii retractabili BFT STOPPY automati sunt folositi de obicei in spatiile urbane pentru delimitarea unor zone protejate sau inchise temporar traficului auto. Ideali pentru protectia zonelor pietonale, parcarilor sau spatiilor destinate serviciilor (intrari in spitale, guri de acces), bolarzii retractabili BFT Stoppy folosesc energia pneumatica pentru actionare. Sunt confectionati in special din otel inoxidabili, avand integrate yale ascunse si sisteme de protectie anti-vandalism. Inaltimea maxima evidentiata deasupra solului este de 0.5m, iar montajul acestora necesita o incastrare in sol de cca 1m. Asiguram montajul acestor elemente precum si punerea in functiune.

bolarzi retractabili

Bolarzii retractabili BFT STOPPY pot fi folositi cu succes in zone precum:
zone pietonale (bolarzii permit interventia masinilor de urgenta sau de aprovizionare, in rest spatiul fiind destinat pietonilor);
statii de autobuz (bolarzii permit intrarea autobuzelor in statii, in rest ei blocand accesul celorlalte vehicule);
cladiri de interes public (exemplu spitale, primarii, cladiri administrative, guvern-bolarzii permit accesul doar in caz de necesitate);
magazine si spatii comerciale (accesul este permis doar pentru masinile destinate aprovizionarii, in rest aceste zone fiind pietonale);
zone rezidentiale (accesul este permis doar riveranilor) – bolarzii pot inlocui cu succes barierele auto sau alte sisteme de blocaj acces;
parcuri industriale (accesul este permis doar vehiculelor destinate transportului de marfa sau vehiculelor tehnice);
parcuri auto si showroom-uri (autovehiculele expuse beneficiaza de protectie suplimentara, bolarzii avand rol si de securitate);
piete si agore (bolarzii permit accesul masinilor de curatenie, in rest ei asigura doar acces pietonal in acele zone).

Date tehnice si caracteristicile bolarzilor retractabili BFT STOPPY
bolarzi retractabili bft stoppy
Sunt disponibile doua variante de inaltime utila: 0.5m si 0.7m (mai rar utilizat). In schita alaturata sunt detaliate dimensiunile de montaj pentru bolarzii Stoppy si Stoppy H.

Din punct de vedere al modului de protectie asupra pietonilor/vehiculelor sunt disponibile trei variante:
Stoppy Simple (bolarzi retractabili simplii, fara elemente de semnalizare);
Stoppy L (au incorporata lampa de avertizare cu led-uri);
Stoppy LAR (pe langa lampa de semnalizare au incorporata si alarma; alarma avertizeaza atunci cand bolarzii sunt in actiune – atat la coborare cat si la ridicare);
Stoppy F – bolarzi ficsi (sau neretractabili)

Caracteristicile tehnice pentru bolarzii retractabili BFT Stoppy:
Control Panel integrat de tip PERSEO
Mod de lucru – reversibil
alimentare : 230V (+/- 10%, 50Hz, retea monofazica)
putere absorbita maxima : 120W
protectie termica anti-vandalism – maxim 130 grade Celsius
timp de inchidere/deschidere – numai 6 secunde
recatie la impact : 5000J (5 KJ uzual)
cuplu maxim la actionare : 700 Nm (Newton x Metru)
blocare : blocare in totalitate electronica
limitator de cursa : integrat
ciclu de operare : utilizare intensiva
temperatura optima de lucru : mediu ambient -15 / +60 grade Celsius
grad de protectie IP 67 (protejat total contra prafului si imersarii temporare sub apa)
masa proprie : 90 kg (greutate uzual 900N)
dimensiuni de gabarit : vezi schita alaturata

Pentru o mai buna functionare si o mai buna adaptabilitate la conditiile de lucru ale fiecarei zone / spatiu de actiune, bolarzii retractabili pot fi accesorizati cu o serie de elemente precum: semafoare, unitati de control, telecomenzi, carduri de acces, detectoare de metale, bucle inductive (se monteaza la cativa metri distanta sesizand patrunderea vehiculelor), senzori de protectie (opresc actionarea acestora atunci cand in preajma lor sunt detectate vehicule), elemente acustice suplimentare.

Galerie video cu bolarzii retractabili si modul de functionare al acestora:

Galerie foto cu cateva solutii de utilizare pentru bolarzii retractabili

Bariere BFT Michelangelo

Bariere electrice BFT Michelangelo sunt disponibile in doua culori (rosu si albastru) si au o dimensiune uzuala a bratului de 6m sau 8m (dimensiunea poate fi de la 4m la 8m). Acest model de bariere este destinat utilizarii intensive, fiind rezistent pentru cicluri multiple de lucru. Datorita dimensiunii mari a bratului (pana la 8m), BFT Michelangelo se poate adapta cu usurinta atat domeniului rezidential cat si celui industrial, reprezentand totodata o investitie corecta in cazul unui trafic foarte intens. Structura robusta, ajustarea electronica a limitatoarelor de cursa, control panel-ul performant precum si durata mica de actionare (numai 6 secunde in cazul barierei de 6m) fac din barierele electrice BFT Michelangelo un etalon de calitate si adaptabilitate.

Principiul de functionare este unul clasic si foarte eficient: bratul barierei este actionat de un motor electric ce functioneaza la 24 V (bariera trebuie alimentata la tensiunea standard de 220V). Pentru siguranta in exploatare sistemul beneficiaza de o serie de elemente “cheie” ce asigura o protectie atat pentru utilizator cat si pentru bariera in sine. Producatorul italian BFT a tinut cont si de predispozitia la vandalism a acestor echipamente concepand o carcasa metalica mult mai rezistenta, mai robusta si mai greu de distrus.

bariere electrice bft michelangelo

Caracteristicile tehnice ale barierelor electrice BFT Michelangelo (brat uzual de 6m sau 8m, dimensiune configurabila de la 4m la 8m)

Caracteristica BFT MICHELANGELO 60
BFT MICHELANGELO 80
Dimensiune brat 6 m 8 m
Regim de utilizare intensiv
Control Panel LIBRA C MV (incorporat)
Tensiune alimentare 230 V (+/- 10%)
Tensiune alimentare motor electric 24 V
Putere absorbita (in modul de lucru) 300 W
Timp de manevra (timp de inchidere sau deschidere) 6 secunde 8 secunde
Limitator cursa electronic
Reactie la impact electrica cu limitator de cuplu integrat in panoul de control
Sistem blocare bariera mecanic
Sistem deblocare bariera cu cheie de deblocare
Masa totala bariera (ansamblu) 58 kg (580N) 68 kg (680N)
Temperatura optima de functionare de la -10 grade Celsius pana la +55 grade Celsius
Grad de protectie IP 24

Dimensiuni si solutia de amplasare a barierelor electrice BFT Michelangelo (brat de la 4m la 8m)
Mai jos va prezentam dimensiunile barierelor BFT Michelangelo 60 si 80 precum si o varianta de solutie constructiva (de amplasare) pentru acest model de bariera. Montajul poate fi asigurat de catre specialistii nostri in cel mai scurt timp dupa achizitie!

bariere electrice bft

Accesorii bariere automate BFT Michelangelo 60/80 (brat de 6m sau 8m)
Pentru barierele electrice Michelangelo sunt disponibile o serie de accesorii si componente suplimentare. Va prezentam in cele ce urmeaza o lista orientativa cu accesoriile disponibile pentru acest model de bariera.

Brat telescopic Bara sprijin bariera Grila bariera Amortizor bariera Bara sustinere
     
 Kit fotocelule  Suport fixare  Placa de baza Placa conectare LED Leduri montare brat
     
Brat rectangular bariera Accesorii suplimentare siguranta Banda cauciuc (rosu) Banda cauciuc (orange) Conector seria

Galerie video bariere electrice BFT MICHELANGELO

Bariere BFT Giotto

Bariere automate BFT Giotto sunt disponibile in trei variante constructive: cu brat de 3m, 5m si cu brat de 6m. Sunt ideale pentru domenii rezidentiale (zone imprejmuite, parcari auto aflate in proprietatea companiilor, sedii de firme) sau domenii industriale cu acces limitat (cu un numar mic/mediu de cicluri de folosire). Modul de actionare al barierelor automate BFT Giotto este foarte simplu si eficient construit: bratul este actionat mecanic de un motor electric. Pentru a preveni accidentele bariera este dotata cu un limitator electromagnetic de cursa ce asigura oprirea imediata a mecanismului in cazul detectarii unor posibile situatii de urgenta. Pentru a putea beneficia de acest produs chiar si atunci cand sunt intreruperi electrice (de exemplu in cazul unei pene de curent), sistemul permite actionarea manuala cu ajutorul unei chei speciale.

bariere-automate-bft-giotto1

Caracteristicile tehnice ale barierelor automate BFT Giotto 30/50 (brat de 3m, 5m, 6m)

Caracteristica BFT GIOTTO 30 BFT GIOTTO 50 BFT GIOTTO 60
Dimensiune brat 3 m 5 m 6 m
Regim de utilizare mediu sau intensiv
Control Panel LIBRA C G
 Tensiune alimentare 230 V (+/- 10%)
 Tensiune alimentare motor electric 24 V
 Putere absorbita (in modul de lucru) 250 W
 Timp de manevra (timp de inchidere sau deschidere)  4 secunde 8 secunde  4 secunde
 Limitator cursa electronic
 Reactie la impact electrica cu limitator de cuplu integrat in panoul de control
 Sistem blocare bariera mecanic
Sistem deblocare bariera cu cheie de deblocare
Masa totala bariera (ansamblu) 40 kg 41 kg 41 kg
Temperatura optima de functionare   de la -10 grade Celsius pana la +55 grade Celsius
Grad de protectie IP 54

Dimensiuni si solutia de amplasare a barierelor automate BFT Giotto 30/50/60 (brat de 3m, 5m sau 6m)
Mai jos va prezentam dimensiunile barierelor BFT Giotto 30 si 50 precum si o varianta de solutie constructiva (de amplasare) pentru acest model de bariera. Montajul poate fi asigurat de catre specialistii nostri in cel mai scurt timp dupa achizitie!

dimensiuni bariera automata bft

Accesorii bariere automate BFT Giotto 30/50/60 (brat de 3m, 5m, 6m)
Pentru barierele automate BFT Giotto sunt disponibile o serie de accesorii si componente suplimentare. Va prezentam in cele ce urmeaza o lista orientativa cu accesoriile disponibile pentru acest model de bariera.

telecomanda bariere auto brat bariera auto fotocelule bariera suport sustinere brat bariera cauciuc protectie brat bariera
Telecomanda cu doua canale Brat bariera (3m / 5m) Fotocelule dotate cu senzori Suport sustinere brat Cauciuc protectie brat
grilaj bariera yala bariera kit acumulator bariera semafor pentru bariera
Grila pentru bariera Comutator/Yala bariera Kit acumulator pentru bariera Semafor pentru bariere Leduri pentru bratul barierei

Galerie foto bariere automate BFT GIOTTO (brat de 3m, 5m, 6m)